• ruitschade

    Ruitschade? Wij repareren snel en goed!

  • Vervangen autoruit

    Ruiten vervangen door specialisten

Autoruitschade

De service van Autopoetsbedrijf Theo gaat verder dan poetsen en wassen. Wij zijn een allround bedrijf met kennis van zaken van autorijden. Autopoetsbedrijf Theo helpt u bij prettig en veilig rijden. Daarom behoort ook herstellen van autoruitschade tot ons specialisme. Daarvoor werken wij samen met een gerenommeerde GlassCare-partner en uiteraard verzekeringsmaatschappijen. Wij zorgen dat u na herstel of vervanging van uw ruit weer veilig en onbezorgd rijdt. Wij voldoen aan hoge eisen en staan garant voor kwalitatief herstel en een goede service!

Vraag ook eens naar de voordelen van onze ‘sterrenpas’. Bij een ongelukje met de ruit brengt u de auto bij ons. Wij zorgen voor het schadeherstel en geven uw auto meteen een gratis wasbeurt!

Behandeling van ruiten

Niets zo vervelend als slecht zicht in de auto. En nog levensgevaarlijk ook. Autopoetsbedrijf Theo zorgt dat u altijd streeploos en helder zicht heeft. Dat doen we met het aanbrengen van een beschermende laag aan de buitenzijde van de ruit. Die levert perfect zicht op. Ook tijdens een flinke regenbui of andere onverwachte weersomstandigheden. Vraag er naar in onze showroom of mail ons voor meer informatie!

Ruit tinten

Ruit tinten is een extra bescherming van waardevolle spullen in uw auto. Dieven zien uw eigendommen daardoor niet liggen. Met ruit tinten houdt u bovendien de warmte van de zon uit uw auto. Voor kleine kinderen op de achterbank is dat prettig. Autopoetsbedrijf Theo biedt deze service ook aan. In samenwerking met onze partner Glasscare realiseren wij de tinten op uw ruit. Er zijn wat dat betreft verschillende mogelijkheden: van lichte tinten tot tinten die het zicht van buiten naar binnen volledig weghalen.

Neem contact op

Blijf op de hoogte!


Contactgegevens

Autopoetsbedrijf Theo
Inslag 1
8281 JV Genemuiden

Telefoon : (038) 385 88 05
Mobiel : 06 - 55 16 53 74

theo@autopoetsbedrijftheo.nl

Wij staan voor u klaar op

  • Maandag8:30 uur - 17:30 uur

  • Dinsdag t/m7:15 - 17:30 uur
  • Vrijdag

  •  
  • Pauze12:30 uur - 13:15 uur
afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Autopoetsbedrijf Theo | Website door: OKE Website