• Auto polijsten

    Lakverzegeling: een prima bescherming voor uw auto!

  • Waxguard voor uw auto

    Waxguard is hét product voor lakverzegeling!

Lakverzegeling

Wie een mooie auto heeft, wil die graag mooi houden. Een doffe of afwijkende kleur is daarbij vaak een ergernis. Lakverzegeling is daarvoor de beste oplossing en levert een diepe glans op. Na een behandeling van Autopoetsbedrijf Theo ziet uw auto er gegarandeerd weer als nieuw uit. En dat resultaat blijft lang zichtbaar!

Wat is lakverzegeling?

Autopoetsbedrijf Theo brengt een beschermlaag op de lak aan waardoor een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser ontstaat. De lak is daardoor beter bestand tegen schadelijke invloed van buitenaf. UV-straling, regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging beschadigen de lak daardoor veel minder. Dankzij onze behandeling ontstaat een lakverzegeling die zorgt voor behoud van een diepe glans en kleur.

Waxguard: hét product voor lakverzegeling!

Het lakverzegelingsproduct dat wij gebruiken is van Waxguard. Dit beschermt uw auto extreem goed tegen vuil en klimatologische omstandigheden. WaxGuard is een product van Cartec. Dat levert al meer dan 25 jaar onderhoudsproducten voor auto’s aan de professionele autobranche. Inmiddels mag Cartec zich marktleider noemen in deze sector.

WaxGuard is in eigen laboratorium ontwikkeld en langdurig uitgetest in de praktijk. Ook onder de meest extreme omstandigheden. Inmiddels wordt WaxGuard in zo’n 15 landen met succes op de markt gebracht waaronder landen als Finland en Noorwegen waar vooral in de winter barre klimaatomstandigheden heersen.

Makkelijker reinigen

Lakverzegeling brengt nog een voordeel met zich mee: schoonmaken van de auto is veel makkelijker omdat vuil zich niet hecht op de lak.

Garantie

Wij geven 18 maanden garantie op de behandeling van een gebruikte auto en zelfs 3 jaar op een nieuwe auto! Hiervoor ontvangt u een certificaat! (zie voorwaarden)!

Neem contact op

Blijf op de hoogte!


Contactgegevens

Autopoetsbedrijf Theo
Inslag 1
8281 JV Genemuiden

Telefoon : (038) 385 88 05
Mobiel : 06 - 55 16 53 74

theo@autopoetsbedrijftheo.nl

Wij staan voor u klaar op

  • Maandag8:30 uur - 17:30 uur

  • Dinsdag t/m7:15 - 17:30 uur
  • Vrijdag

  •  
  • Pauze12:30 uur - 13:15 uur
afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Autopoetsbedrijf Theo | Website door: OKE Website